stick Letltsi kzpont Grey right ALT v01 130505stick Letltsi kzpont Grey right v01 130505

Hiba
  • JLIB_APPLICATION_ERROR_COMPONENT_NOT_LOADING

NKT bemutatkozás

NKT logo blue-whiteNKT big splash v2nkt cables GmbH több mint 120 éve, 1891-ben alapult magánvállalat, akkor még Nordisk Elektrisk Ledningstraad og Kabel-Fabrik néven. A főprofil mindig a kábelek és a hozzájuk kapcsolódó szerelvények gyártása volt. Alapítása után 100 évvel több német vállalat felvásárlása következett. Közöttük volt több kábelgyár és a Felten & Guilleaume Kabelwerke GmbH, mely egyik meghatározó profilja a kábelszerelvények fejlesztése és gyártása volt, így az cég a termékpalettája teljessé vált. Ezt követően még számos vállalat felvásárlásával világméretűvé vált az nkt cables GmbH, mely jelenleg is németországi magánvállalat.

A cégcsoport a világ minden részén rendelkezik gyárakkal, leányvállalatokkal és érdekeltségekkel Ausztráliától, Ázsián át Európában.

nkt cables globális vezető beszállítója az energia szektornak. Alaptevékenysége a kimagasló minőséget képviselő kábelek és szerelvények fejlesztése, gyártása és értékesítése a villamosenergia elosztó hálózatokhoz, az építőipar, a vasút és autóipar számára. Kreatív, kiemelkedő technológiákkal, fenntartható termékekkel, szolgáltatásokkal és megoldásokkal áll ügyfelei rendelkezésére.

 

Letöltés

Dokumentumok letöltése Regisztrációhoz kötött

Ön új látogató?
Ingyenesen regisztrálhat itt >

Regisztrált felhasználóként, kérjük lépjen be

Letölthető dokumentumok a termékcsaládok leírásán belül találhatók.

 

Elérhetőségeink

Cégnév: EXPLEO Ipari, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.
Cím: 1142 Budapest, Tengerszem u. 106.
Adószám: 23137875-2-42
Alapítva: 2011. február 1.

Közösségi oldalak

 facebook icongoogle-plus-64x64

Ugrás  a  lap  tetejére
Belépés

Bejelentkezés

Fellhasználónév *
Jelszó *
Emlékezzen rám